„XXI amžiaus“ priedas jaunimui, 2015 m. gegužės 15 d., Nr.5 (186)

PRIEDAI

žvilgsniai

pro vita

Horizontai

Sidabrinė gija

Kristus ir pasaulis

Atodangos

Abipus Nemuno

Šventė ne vien pagrandukams

Spektakliukas „Pagranduko Velykos“

Sveikina Tauragės klebonas
ir dekanas kan. Alvydas Bridikis

Balandžio 11 dieną į Tauragės Švč. Trejybės parapijos namus skelbimas kvietė didelius ir mažus dalyvauti smagioje šventėje „Pagranduko Velykos“. Taip buvo pavadintas vaikų Velykėlių renginys, kurį organizavo Tauragės dekanato Šeimos centras bei vaikų dienos centras „Esi laukiamas“. Į šią šventę buvo sukviesti visi vaikučiai iš Tauragės miesto dienos centrų bei vaikų namų.

Parapijos namuose jau nuo pat ryto šurmuliavo jaunimas ir ruošėsi pradžiuginti mažylius. Vieni ruošė gardžių vaišių stalą, kiti repetavo spektakliuką, treti ruošė sportines rungtis, visi buvo užsiėmę.

Šventėje dalyvavo Tauragės klebonas ir dekanas kan. Alvydas Bridikis. Jis vaikučius supažindino su Velykėlių prasme, dar kartą pasveikino su prisikėlusio Jėzaus Kristaus švente. Paskui visi išvydo nuotaikingą spektakliuką „Pagranduko Velykos“, kurį paruošė moksleivių kūrybos centro mokytoja Rasa Raudonienė su savo mažaisiais aktoriais. Po spektaklio vaikučiai vaišinosi Tauragės dekanato Šeimos centro paruoštomis vaišėmis. Kai visi pasistiprino, ėmėsi sportinių veiklų: dalyvavo kiaušinių ridenimo varžybose, kiaušinio nešimo estafetėje, žaidė velykinius žaidimus. Patys aktyviausi buvo apdovanoti saldžiais prizais.

Vitalija Šlepavičienė

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija