Atnaujintas 2001 m. spalio 26 d.
Nr.81
(990)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

Pirmasis puslapis
Ora et labora
Darbai
Šeima
Nuomonės
Lietuva
Pasaulis
Paskutinis puslapis


ARCHYVAI

2001 metai

Prasidėjo "XXI amžiaus" prenumerata 2002 metams!

Tik "XXI amžiuje" jūs, mieli skaitytojai, rasite naujausių žinių iš Lietuvos ir visuotinės Katalikų Bažnyčios, ne tik krikščionio, bet ir kiekvieno žmogaus gyvenime kylančių problemų sprendimus, pasakojimus apie iškilius žmones, politinių įvykių Lietuvoje ir pasaulyje apžvalgas bei komentarus.

"XXI amžius" leidžiamas du kartus per savaitę: trečiadieniais ir penktadieniais.

Nuo 2002 m. sausio 1 d. trečiadienio numeris bus didesnės apimties. Bus leidžiamas priedas, kuriame spausdinsime straipsnius visuomeninėmis, politinėmis bei kultūrinėmis temomis. Gilinsimės į krikščioniškąją ir bendražmogiškąją moralę. Priedo puslapiuose rengsime analitinio pobūdžio diskusijas apie XXI amžiaus pasaulio (globalizacijos) ir Lietuvos (tautines, politines ir socialines) problemas. Skaitytojai susipažins ir su naujais autoriais: pasisakys filosofai, sociologai, politikai, politologai, dvasininkai, kultūrininkai ir kt.

Tiems, kuriems rūpi krikščioniškos ir tautinės vertybės, siūlome užsiprenumeruoti trečiadienio ir penktadienio numerius. Galima prenumeruoti vien tik trečiadienio kultūrinį visuomeninį numerį, kartu su naujuoju minėtu priedu.

O tuos skaitytojus, kuriuos labiau domina religinė tematika, kviečiame prenumeruoti penktdienio numerį, kuriame spausdinsime ir televizijos programą kitai savaitei.

© 2001 "XXI amžius"

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija