Atnaujintas 2003 m. gruodžio 5 d.
Nr.93
(1197)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai

„Drauge su angelais ir šventaisiais“

Leidykla „Naujasis amžius“ 5000 egz. tiražu išleido austro profesoriaus Ferdinando Holbioko (Ferdinand Holböck, 1913-2002) mokslo veikalą „Drauge su angelais ir šventaisiais“. Šio veikalo autorius yra parašęs ne vieną teologijos knygą: „Žvilgsnis aukštyn į Pervertąjį“, „Cor unum. Viena Širdis Jėzaus ir Marijos Širdyse“, „Dievo šlovė“, „Švenčiausiasis Sakramentas ir šventieji“, „Marijos vedami“, „Dievo žiburys šiaurėje. Šv. Brigita Švedė“ ir kitas. Angelologijos knygoje „Drauge su angelais ir šventaisiais“ rašoma apie Senojo Įstatymo ir Katalikų Bažnyčios šventųjų santykius su angelais, ypač angelais sargais, kurie šventuosius lydėdavo ir padėdavo jiems žemėje, apie jų ypatingą abipusę pagarbą ir meilę, o kartais ir savotišką artimą tarpusavio bendravimą, aiškinama angelų esybė, nurodomas jų skaičius, pasakojama apie angelų hierarchijas ir chorus, angelų išmėginimą ir skilimą.

Skaitytojai daug naujo sužinos apie svarbią angelų reikšmę pirmųjų tėvų Adomo ir Ievos, patriarchų Abraomo, Jokūbo, Mozės, karaliaus Dovydo, šventųjų Juozapo, Švč.M.Marijos - Angelų Karalienės, Marijos Magdalietės, apaštalo Petro, šventųjų Pranciškaus Asyžiečio, Tomo Akviniečio, Brigitos Švedės, Žanos d’Ark, Ignaco Lojolos, Stanislovo Kostkos, Faustinos Kovalskos ir daugelio kitų gyvenime.

 

Redakcijoje knyga kainuoja 10 Lt, siunčiant paštu - 14 Lt.

Knygynuose ji dar brangesnė, o perkant redakcijoje didesniais kiekiais darome nuolaidą. Jeigu norite įsigyti šią knygą, bet negalite ateiti į redakciją, išsiųskite pašto perlaidą adresu:

„XXI amžiaus“ redakcijai,

a.d. 211, LT-3000 Kaunas,

perlaidoje nurodydami, už kokią knygą pinigus siunčiate. Gavę perlaidą, knygą išsiųsime paštu.

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija