Atnaujintas 2004 gegužės 28 d.
Nr.41
(1244)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Vyskupo belaukiant

Vadokliuose jau seniai gyvuoja tradicija būgno garsais pakviesti tikinčiuosius į Prisikėlimo pamaldas. Toli skamba būgno aidai, budinantys ir kviečiantys visus prisikelti kartu su Kristumi naujam – dvasingesniam ir kilnesniam – gyvenimui.

Tikintieji, susirinkę į jiems brangią bažnytėlę, džiaugėsi gražiu velykiniu medžiu. Jį papuošė pradinių klasių mokytojų L.Dirsienės, K.Stankevičienės ir A.Mikėnienės ugdomi mokiniai. Panevėžio „Caritas“ sambūrio ir klebono kun. Vidmanto Karecko pakviesti žmonės į Velykų ryto pamaldas atsinešė ir pasidalijo velykinių vaišių gėrybėmis su jų stokojančiaisiais.

Antrąją Velykų dieną, nešinos lauktuvėmis, Vadoklių „Caritas“ vadovė A.Kliučininkienė ir seniūnijos socialinė darbuotoja R.Svikienė su pagalbininkėmis aplankė vienišus brolius ir seseris. Per Velykėles parapijiečius pasitiko Velykų bobutė ir pakvietė pažaisti įvairių žaidimų, pašokti, padainuoti. Linksminosi visi ir džiaugėsi Velykės – J.Burokienės – apsilankymu.

Parapijos velykinį laiką apvainikuos birželio 27-ąją įvyksianti Sutvirtinimo sakramento teikimo šventė. Atvyks Panevėžio vyskupas J.Kauneckas, Šv. Dvasios dovanas priims būrys jaunų žmonių. Jie uoliai rengiasi – kiekvieną sekmadienį renkasi katechezei, kuriai vadovauja klebonas kun. V.Kareckas.

Joana BUROKIENĖ
Vadokliai, Panevėžio rajonas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija