Atnaujintas 2004 birželio 11 d.
Nr.44
(1247)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Balsuokite už sąrašą Nr.9
ir Vytautą Landsbergį

Kreipimasis į Lietuvos piliečius

Birželio 13-ąją vyks pirmieji Lietuvoje Europos Parlamento rinkimai. Rinksime trylika Lietuvos delegatų, kurie penkerius metus darbuosis Lietuvos ir Europos labui, formuos mūsų Tėvynės įvaizdį pasaulyje. Šią misiją vykdyti pajėgūs tik aukštos moralės, kūrybingi, darbštūs, ištvermingi, gerai išmanantys Europos ir Lietuvos problemas bei parlamentinį darbą politikai. Reikalingi krikščioniškų vertybių puoselėtojai, tautos ir tėvynės patriotai. Tai alinančios pareigos, didžiulė atsakomybė ir sunkūs išbandymai.

Lietuvos Sąjūdžio Taryba yra įsitikinusi, kad daugiausia tokių asmenybių yra Tėvynės sąjungos kandidatų sąraše. Mes kviečiame Lietuvos žmones balsuoti už sąrašą Nr.9 ir būtinai reitinguoti!

Kviečiame kiekvieną balsuotoją reitinguoti Europoje itin aukštai vertinamą Lietuvos Sąjūdžio Garbės pirmininką VYTAUTĄ LANDSBERGĮ.

Lietuvos Sąjūdžio Taryba:
Rytas Kupčinskas, pirmininkas, Alfonsas Svarinskas, garbės narys, nariai: Ignacas Uždavinys, Alis Vydūnas, Valensas Čeginskas, Vladas Vilimas, Jonas Urbonavičius, Petras Šakalinis, Bronius Bučelis, Algimantas Blažys, Gražina Trimakaitė

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija