Atnaujintas 2004 birželio 25 d.
Nr.48
(1251)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Klausytojų nuomonė nesvarbi

Išklausiusi balandžio 19 dieną Lietuvos radijo laidą „Tarp Rytų ir Vakarų“, panorau išsakyti ir savo nuomonę.

Dar nuo 1991-1992 metų beveik visose valdžios struktūrose išliko buvusios sovietinės nomenklatūros atstovų. Išliko toji pati LDDP piramidė. Nuo 1992 metų jų piramidę sudaro Seimas, Vyriausybė ir Prezidentas. Viską penkiolika metų jau valdo Algirdo Brazausko klanas. Tai šiandien aiškiai matome, dėl to išgyvename.

Per šią savo kadenciją šioji piramidė galutinai įsikerojo visur: Seime, Vyriausybėje, apskrityse, savivaldybėse, kaimo seniūnijose.

Kaip sakė vienas į laidą paskambinęs Vilniaus pilietis, jau keturiolika metų valdo sovietmečio raudonoji hidra. Tačiau Lietuvos „demokratiškoji“ radijo cenzūra – tą užklausimą, nuomonę nutraukė – išjungė. Taigi neišklausyta, neišsakyta – tai ir jokio atsakymo. Daug buvo leista kalbėti D.Kepeniui iš Palangos, tačiau jokios išvados iš jo kalbos nepadariau. Aš į šią laidą paskambinau viena pirmųjų. Ilgokai palaukus atsiliepė moteriškas balsas ir paklausė, ką noriu pasakyti, dar paklausė, koks mano namų telefono numeris – tuo viskas ir baigėsi. Likau su savo nuomone, kad turime, matome, išgyvename vienos partijos – „raudonosios hidros“ piramidės valdžią.

Antanina GEGUŽYTĖ

Obeliai, Rokiškio rajonas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija