Atnaujintas 2004 spalio 8 d.
Nr.75
(1278)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

2000-2004 metų Seimo kadencijos „pabaigtuvės“!

Sujudėjo, sunerimo didžioji, „geroji“, nepakeičiamoji nomenklatūrininkų turtuolių-milijonierių armija... Jie labai jau panašūs į juoduosius kranklius, kurie taip įkyriai kranksi, žada ir valdo mus ne tik sovietmečiu, bet ir jau penkiolika metų.

Jų valdymo pasekmė – mūsų, paprastų žmonių, skurdas, šaipymasis iš alkanų, suvargusių, ligotų (be vaistų) žmonių, vaikų, paliktų likimo valiai... Jų valdymo rezultatas – išplitusi narkomanija, amoralumas, jaunimo, vaikų tvirkinimas (visais įmanomais būdais), netgi ir mokyklose. Jų valdymo metu išplito besaikis, visas normas peržengiantis alkoholizmas, amoralios šeimos, pagarsėjome pasaulyje savo vagimis, savižudžiais, pagaliau homoseksualų nuo keturiolikos metų liaupsintojais. Kas galėtų tiksliai pasakyti, ar tų išreklamuotų homoseksualų nėra ir kilometriniuose šiandieninių kandidatų į Seimą sąrašuose?..Jau tų sąrašų ilgumas, juose gali paklysti kaip Sibiro taigoje ir nebegali atskirti, ar tie sąrašai baltarusiški, ar lenkiški...

Kaip paaiškinti Tau, mielas rinkėjau, kad tai tie patys skriaudėjai vėl taikosi mus valdyti – amžinai? Kad tai tie patys nomenklatūrininkai, kurie kaimo žmogui už pienelio litrą numeta 32 centus, kurie kasdien kelia kainas duonai, cukrui, dujoms, komunalinėms paslaugoms ir t.t. Kaip Tave, rinkėjau, paveikti, kad Tu vėl netaptum „runkeliu“. Kaip paaiškinti, kad Tėvynė, Laisvė, mūsų žemė – tai didžiausios vertybės pasaulyje! Ir kaip skaudu girdėti: „prie sovietų buvo geriau“. Kaip išaiškinti Tau, rinkėjau, kad tik Vakarų pasaulis duoda doram, darbščiam žmogui normaliai prasigyventi (nevagiant) ir gyventi be rūpesčių žmogiškai. Kad „saulė iš rytų“ mus seniai nuskurdino fiziškai, moraliai ir dvasiškai...

Šiandien buvę kolūkių pirmininkai, gamyklų direktoriai, prekybos šulai – šiandieninis valdančiųjų klanas – vėl visi atsidūrė bažnyčiose (prieš Seimo rinkimus), su „dovanėlėmis“ užplūdo visą Lietuvą. O seniūnijų ir savivaldybių valdantieji iš visos gailestingosios širdelės pasirūpino transportu visiems suvežti į koncertus ir susibūrimus.

Mielas rinkėjau, tuose ilguosiuose kandidatų į Seimą sąrašuose yra ir nesąžiningų, neteisingų - melagių, šmeižikų ir gal iš nusikalstamo pasaulio.

Drįstu paprašyti rinkėjų balsuoti už sąrašą Nr. 7.

Tikiu, gal Dievas apšvies protus mūsų žmonių ir jie pasirinks teisingai.

Antanina GEGUŽYTĖ

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija