Atnaujintas 2005 gruodžio 23 d.
Nr.97
(1398)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai

Įsileiskime į savo namus Dievo Motiną

Gerieji Žmonės,

Garbė ir gyrius Motinai Mergelei – Aušros Vartams, Jūrų Žvaigždei, Paslaptingajai Rožei, Malonių Tarpininkei – andai ištarusiai žmonijos vardu lemtingąjį TAIP ir priėmusiai Dievo Sūnų – Kūdikį Karalių, idant pradėtų naują amžių, palaimintų jauną erą, naikintų įgimtąją ir įgytąją nuodėmę. Garbė ir gyrius Moterų Moteriai, 13-ąją dieną nukreipusiai brolžudišką nuodėmės struktūrų kulką nuo Šventojo Tėvo, idant pervestų į XXI amžių, atvertų dialogo kultūrai, dinamiškam žvilgiui į tikrovę.

Tegyvuoja Moterys – kultūros civilizacijai, šventumo šeimai, prasmės egzistencijai Davėjos, mūsų visų Nešiotojos ir Gimdytojos, buities Įbūtintojos ir amžinybės Pranašės, dangaus ir žemės Pribuvėjos. Tegyvuoja mylinčios ir mylimos Motinos ir Žmonos, Žemdirbės ir Ugdytojos, Menininkės ir Politikės – šiemet susirinkusios jau į 4-ąją Moterų Konferenciją, 13-ąjį Moterų kūrybos vakarą, atstovaujančios mums Valdžioje ir užtariančios pas Dievą.

Šlovė pasaulių Lėmėjai – Ievai/Marijai, lėtai, kantriai, bet užtikrintai evoliucionuojančiai mus lygiavertės partnerystės, kolegialios atsakomybės, ekologinės sąmonės, vienybės įvairovėje, daugiabriaunio būties kristalo link. Pasitikėdami įsileiskime į savo namus ir širdis, miestus ir kaimus, rūmus ir gryteles Dievo Motiną su Vaikeliu Viešpačiu ant rankų. Atverkime vartus, duris ir langus artimo atjautai ir atidumui, ištieskime duonos riekę, gerą žodį ir tapkime apstūs Gyvenimo skonio.

Kun. Skaidrius Kandratavičius

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija