Atnaujintas 2006 gegužės 5 d.
Nr.34
(1434)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai

Ar ilgai darys tvarką Seime kaip savo firmoje?

Vytautas Landsbergis yra tiksliai pasakęs, kodėl buvo atstatydintas A.Paulauskas. Ogi jis neparėmė V.Uspaskicho sąmokslo prieš prezidentą Valdą Adamkų. Archangelsko suvirintojas, gavęs nurodymus iš Maskvos, deja, ir deda visas pastangas, kad atliktų savo juodą darbą. Jam šito įvykdyti neleido ne vien A.Paulauskas, bet beveik visi Seimo nariai.

V.Uspaskichas, nebūdamas Seimo narys, šeimininkauja Seime kaip savo namuose. Algirdas Brazauskas, rodos, jo privengia. V.Adamkus, matyt, jo nebijo, bet nenori turėti su juo reikalų. Posakis teisingai sako: „Įsileisk velnią į bažnyčią, tai jis ir ant altoriaus lips“. Taip ir naudojasi proga, šeimininkauja ne tik Krekenavoje, bet ir Vilniuje.

Kaip gali mūsų Valstybės saugumas leisti jam važinėti po visą Lietuvą ir šmeižti mūsų šalį ir mūsų žmones! Jeigu jam nepatinka Lietuvoje, tegul važiuoja pas V.Putiną ir jam nurodinėja, kaip jis turi tvarkytis Rusijoje. Būtų įdomu, kiek ilgai jis nurodinėtų.

V.Uspaskichas tikriausiai jau seniai turi parengęs veiklos projektą, žinoma, su Maskvos nurodymu. Jis ir jo bičiuliai jau anksčiau tarp savęs susitarė, pasiskirstė pareigomis ir pradėjo vykdyti tą planą. A.Paulauskas dėl akių buvo atstatydintas. Jo vieta atiduota „rinkimų būdu“ V.Muntianui.

V.Uspaskichas yra numatęs pakeisti A.Brazauską, jo vietą užimti pats ir valdyti Lietuvą, o jos gaunamus milijardus pasidalyti su savo draugais. Tai jo pagrindinis uždavinys ir tikslas, siekiant patenkinti savo ponų valią Maskvoje. A.Paulauskui, kad jis neliūdėtų, V.Uspaskichas seniai pažadėjo Prezidento postą. Lietuvos žmonės apie jų planus neturi žinoti. Tai didžiausia „valstybinė paslaptis“, kurią gali žinoti tik ta „trojka“.

Tad kyla klausimas, ar mes galime leisti, kad toks susikompromitavęs žmogus mus visus vedžiotų už nosies ir visaip tyčiotųsi.

Alfonsas NORVILIS

Raudondvaris,

Kauno rajonas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija