Atnaujintas 2006 gegužės 19 d.
Nr.38
(1438)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai

Avantiūristų piligrimystė

Petras KATINAS

Kai kas, pradėjus byrėti rusų oligarcho partijai ir išpūstam jo mitui, ypač paskelbus paskutiniuosius apklausų duomenis apie tolygiai krentantį „darbiečių“ ir jų šeimininko populiarumą, ėmė džiūgauti, jog štai pagaliau apmulkintoji visuomenės dalis pradeda atsikvošėti. Džiūgavimas, ypač žvelgiant į tas paskutiniųjų visuomenės nuomonės institucijų skelbiamas politikų ir partijų populiarumo lenteles, aiškiai per ankstyvas.


Merą, seniūną – rinkti ar skirti?

Panevėžio miesto Tarybos
krikščionių demokratų frakcijos
vadovas Julius Beinortas

Meras ar seniūnas – žmogus, nuo kurio veiklos nemažai priklauso jo valdomo regiono gerovė. Kaip būtų geriau – skirti juos, kaip buvo daroma anksčiau, ar rinkti? Šia tema kalbėjomės su Kovo 11-osios Akto signataru, Panevėžio miesto Tarybos krikščionių demokratų frakcijos vadovu Juliumi BEINORTU.


Irena Degutienė pretenduoja tapti Tėvynės sąjungos lydere

Gegužės 13 dieną Kaune vyko TS Krikščioniškųjų demokratų frakcijos (KDF) ataskaitos ir rinkimų konferencija. Konferencijoje dalyvavo TS KDF pirmininkė Irena Degutienė, kiti TS partijos nariai.

Didžiausios diskusijos kilo tvirtinant kandidatus į TS vadovus. Konferencijos metu TS KDF nariai patvirtino savo siūlomą kandidatūrą. Ja tapo I.Degutienė. Tad po mėnesio vyksiančiuose partijos lyderio rinkimuose būtent I. Degutienė bus pagrindinė konkurentė dabartiniam TS lyderiui A.Kubiliui, kurį parėmė tik 16 delegatų iš 105 dalyvavusiųjų.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija