Atnaujintas 2007 vasario 28 d.
Nr.16
(1513)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Nauja darbotvarkė Lietuvai

Andrius Kubilius,

Tėvynės sąjungos pirmininkas

Džiaugiamės rinkimų rezultatais. Po ganėtinai ilgo laiko smagu jaustis rinkimų nugalėtojais. Nuoširdžiai dėkojame rinkėjams, partijos nariams, rinkimų štabams – tai visų mūsų triūso bendras rezultatas. Dėkojame ir žiniasklaidai, ypač tai, kuri tikėjosi kitokių rinkimų rezultatų.


Rinkimai, rinkimai...

Sekmadienį įvykę savivaldybių tarybų rinkimų rezultatai dar tik skaičiuojami, bet jau galima padaryti kai kuriuos pastebėjimus. Buvo matyti visiškas rinkėjų pasimetimas, kad jiems į valdžią tinka bet kas, svarbu, kad daug žadėtų. Be to, į spąstus vilioja ir partijų pavadinimai, neatitinkantys jų pasaulėžiūros ir ideologijos.


Teesie Lietuvos valstybė ir vėl

Mylimieji, gerbiamieji, Lietuvos ištikimieji! Čia vieta ir diena, kuri šventa kiekvienam lietuviui.

Lietuviai yra tie, kurie tiki, kad ši žemė prie Neries, Nemuno ir Baltijos gali būti graži ir teisinga. Ji nepasmerkta, tikrai nepasmerkta per amžius likti svetimų arba savų nenaudėlių grobiu ir eiti iš rankų į rankas. Tai ne sykį įrodyta, net brolių krauju apmokėta. Todėl ir kitos tautinės kilmės broliai, kurie tuo tiki ir padeda Lietuvai išlikti, yra Lietuvos broliai. Kalbėkim dažniau apie brolystę, ne apie parsidavėlius, kurių visur, pirmiausia tarp lietuvių, nė kiek netrūksta.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija