Atnaujintas 2007 kovo 2 d.
Nr.17
(1514)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Konferencijoje – apie senų ir vienišų žmonių problemas

Aistė VEVERSKYTĖ,

Kauno kolegijos viešųjų ryšių specialistė

Konferencijos dalyviai įdėmiai
klausosi pranešimų
Jūratės JAZUKEVIČIŪTĖS nuotraukos

„Šiais laikais ypač daug žiniasklaidos dėmesio susilaukia jaunas, efektyviai dirbantis, gražus žmogus, o vargui, senatvei viešos erdvės lieka nedaug arba iš to dėmesio daromas verslas“, — pastebėjo vyskupas Jonas Ivanauskas, vasario 15 dieną sveikindamas susirinkusiuosius į konferenciją, kurią organizavo Kauno kolegijos Socialinių ir medicininių mokslų centras kartu su religine bendrija „Lietuvos Caritas“. Mokslo renginys, į kurį susirinko apie 120 dalyvių, buvo nuotoliniu būdu transliuotas į Šiaulių ir Utenos kolegijas, Kauno technologijos universiteto Panevėžio institutą.


„Lietuvos Caritas“ tieks maisto produktus nepasiturintiesiems

Vasario 9 dieną Vilniuje, Lietuvos žemės ūkio maisto produktų rinkos reguliavimo agentūroje, jos direktorius Aristydas Kulvinskas ir „Lietuvos Caritas“ generalinis direktorius kun. Robertas Grigas pasirašė sutartį dėl Maisto iš intervencinių atsargų tiekimo labiausiai nepasiturintiems asmenims (MIATLNA) programos vykdymo 2007 metais.


Choristus ir vadovus palaiko entuziazmas

Birutė NENĖNIENĖ

Choro vadovai Laima ir Albinas
Venclovai prisipažįsta, kad juos,
daugybę kartų per metus
atvažiuojančius iš Marijampolės
į Vilkaviškį, palaiko tik jų pačių
ir dainininkų entuziazmas

Vilkaviškio kultūros centro mišrus kamerinis choras švenčia savo gyvavimo dešimtmetį. Šis meno kolektyvas įdomus tuo, kad nuo pat pradžios nesikeičia jo branduolys: įvairių profesijų ir skirtingo amžiaus žmonės kiekvieną sekmadienį gieda Vilkaviškio Katedroje per Sumą, o choro vadovai važinėja iš Marijampolės. Šis choras gan dažnai dar pavadinamas Katedros choru, nes to nusipelno, juk per metus bažnyčioje pagieda apie penkiasdešimt kartų.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija