Atnaujintas 2007 balandžio 18 d.
Nr.30
(1527)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Kad Lietuva „nesuputinėtų“…

Jau prieš penketą metų labai teisingai ir garsiai pasakė vienos nemažos mūsų rajono seniūnijos prie Minijos vadovas, kai miške buvo statomas paminklas už dabartinę, nepriklausomą Lietuvą kovojusiems partizanams: „Krauzas tebeverda“. Mat atsirado pageidavimų, kad ir kitoje vieškelio pusėje seniūnija statytų paminklą… „išvaduotojams“, t.y. enkavėdistams ir kagėbistams, kurie „kontroliniais šūviais“ malšindavo lietuvių geismus ir norus lygiuotis į Vakarus ir užversti (visiems laikams!) „slaviškosios enciklopedijos“ puslapius. Kad išliktume.

Kur tau! Anųjų „organų“ („člienų“) palikuonys dabar net Seime pučia tautai į akis „raudonus debesis“. Kraujas „tebeverda“.

Kirminai „ryja“ „kirminus“, o „tualetinės moralės“ dvokas lyg siera drasko tautos dvasinės ištvermės „marškinius“.

Dabar mes visi laikome ypatingai sunkius dvasinius egzaminus. Dievui palaiminus, mes neabejotinai saugesni, nes nuo išorės priešų saugo NATO, bet budrumo negalime prarasti nė minutei. Negalima leisti, kad Lietuva „suputinėtų“, kad mūsų, Sibiruose nukentėjusių, partizanų kautynėse iškovota laisve begėdiškai naudotųsi buvusio LKP „cėkašnikai“, rezervininkai – menkystos ir kvislingai – kolaborantai.

Mes esame dėkingi „XXI amžiui“ už drąsą, raginimus nepasimesti, o kantriai tęsti dvasinę rezistenciją. Tad nebūkime abejingi, galvokim.

Antanas NIŪRONIS

Kretinga

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija