Atnaujintas 2007 rugpjūčio 3 d.
Nr.59
(1556)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Džiugios dienos Lietuvos žemės ūkio universitete

Angelė Pabricaitė

Vyskupai Rimantas Norvila
ir Jonas Ivanauskas iškilmėse
Žemės ūkio universitete
Lauros Žemaitienės nuotrauka

Penktadienį, liepos 27 dieną, eksploatacijai atiduoti Lietuvos žemės ūkio universiteto Mokslo ir technologijų parkas ir 350 vietų renovuotas bendrabutis, kuriuos pašventino Kauno vyskupas augziliaras dr. Jonas Ivanauskas ir Vilkaviškio vyskupas Rimantas Norvila. Iškilmingoje renovuotų pastatų perdavimo LŽŪU rektoriui prof. Romualdui Deltuvui ceremonijoje dalyvavo LR Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas, žemės ūkio ministrė prof. Kazimira Danutė Prunskienė, PAO generalinis sekretorius Hansas Spikeris, „IF Wexpo Heidelberg GmbH“ vykdančioji direktorė Rita Hopfner, statybininkai, projektuotojai, svečiai ir kt.


Toks jau gyvenimėlis…

Petras KATINAS

Praėjusią savaitę LKP CK veteranas, nuo 1990 metų, skirtingai nuo daugelio savo kolegų aukštų partiečių nomenklatūrininkų, tapęs nepartiniu, neprisijungęs nei prie persidažiusių į LDDP komunistų, dar kartą pademonstravusių savo chameleoniškumą ir tapusių vadinamaisiais socialdemokratais, Lionginas Šepetys viename savaitraštyje gana negailestingai ir su jam įprasta ironija dabartinę mūsų aukščiausiąją valdžią, vadovaujamą jo paties ištreniruoto ir į kompartijos Centro komitetą atvesdinto G.Kirkilo, pavadino vos ne privilegijų perykla.


Galima būti maža šalim, bet oria, kuri nesitraukia, ir tada ji pasiekia

Tėvynės sąjungos politikos komiteto pirmininkas Vytautas Landsbergis, kalbėdamas per Lietuvos radiją apie prieš 16 metų įvykusią tragediją Medininkų pasienio punkte, pabrėžė, kad Lietuvos valdžia nieko nedaro ne tik šiandien, bet ir prieš keliolika metų, kad tragedijos kaltininkai būtų nubausti.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija