Atnaujintas 2007 rugpjūčio 24 d.
Nr.63
(1560)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Sekime laiko patikrintu politiku

Pats laikas Tėvynės sąjungai, kuriai vienintelei iš partijų tenka kovoti su G.Kirkilo grupuotei priklausančiomis partijomis, galvoti apie ryžtingą ir negrįžtamą išėjimą iš koalicijos su valdančiais socdemais. Koalicija su gudria, klastinga, veidmainiška socdemų partija konservatorių rinkėjų akyse buvo žeminantis žingsnis ir, ko gero, klaidingas. Puikiai prisimenu, kaip iš visų kandidatų Premjeru pasirinkdamas socdemą, prezidentas V.Adamkus liepė Tėvynės sąjungos lyderiui A.Kubiliui eiti su socdemais į koaliciją. Iš pagarbos valstybės vadovui A.Kubilius sutiko, nors labai nenoromis. Taip, tik dėl Tėvynės sąjungos narių aktyvios pozicijos buvo priimtas ne vienas geras sprendimas (įstatymas), ir atvirkščiai: kai kurie nenaudingi buvo atmesti. Deja, Tėvynės sąjunga su mažu balsų skaičiumi Seime negalėjo nulemti daugiau gerų sprendimų.

Tačiau vis stiprėjančios ir vis labiau ryškėjančios V.Adamkaus kairuoliškos simpatijos teskatina A.Kubilių neklausyti jo nurodymų, patarimų, o pasitikėti garbingiausiu Lietuvos politiku, atvedusiu į laisvę, ne kartą įrodžiusiu savo ištikimybę Tėvynei.

Duok Dieve, Atkuriamojo Seimo Pirmininkui, atlikusiam milžinišką darbą valstybės atkūrimui, puikios sveikatos, ilgų gyvenimo metų ir, svarbiausia, Viešpaties palaimos.

Leokadija Čepulienė

Panevėžys

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija