Atnaujintas 2008 sausio 18 d.
Nr.5
(1598)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai

Istorijai svarbiausia – nuveikti darbai

Kardinolas Audrys Juozas BAČKIS

Vilniaus arkivyskupas metropolitas

Brangūs broliai ir seserys,

Pranašas Izaijas mums skelbia nuostabią Dievo žinią: Tave padarysiu sandora tautai, šviesa pagonims – neregių akims atverti, belaisviams iš kalėjimo išvesti, tamsiojoje sėdintiems suimtiesiems paleisti (Iz 42, 7).


Per vaizdus – į širdį

Vanda Rakauskaitė

Praeitų metų lapkričio pabaigoje, Katalikių moterų draugijos pakviestas, Šiauliuose lankėsi Uliūnų klebonas kun. Algimantas Keina. Į susirinkusius kunigas prabilo ne vien žodžiais – iš savo gausios videotekos atsivežė keletą gražiai sumontuotų vaizdajuosčių, kurių vienoje buvo Sausio 13-osios įvykiai, kitoje – mons. Alfonso Svarinsko įkurto Mūšios parko atidarymo vaizdai.


Padėka aukotojams

Brangieji,

Sveikindami Jus su šventomis Kalėdomis ir linkėdami Dievo palaimos Naujaisiais metais, norėjome pasidžiaugti, kokį nuostabų gerumą yra atnešęs Jėzaus Gimimas į Lietuvą ir į visą žemę!

Baisus Naujamiesčio bažnyčios gaisras sukrėtė ne tik Naujamiesčio parapiją, Panevėžio vyskupiją, bet ir visą Lietuvą. Ugniagesių pasiaukojimas, rizikuojant net gyvybe be tinkamos aukštuminės technikos, jaudino iki ašarų. Jie nepasiekė užgesinti aukštai įsiplieskusios ugnies. Net šeši ugniagesiai atsidūrė ligoninėje.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija