Atnaujintas 2008 vasario 15 d.
Nr.13
(1606)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai

SKELBIAME KONKURSĄ! Kviečiame jus dalyvauti diskusijoje-konkurse

„Kokia turėtų būti Lietuva“

mūsų laikraščio puslapiuose. Kultūrininkai ir politikai, dvasininkai ir pasauliečiai, mokslo daktarai ir paprasti žmonės, dalyvaukime nuoširdžiai, atsakingai, su meile Lietuvai, mūsų tėvynei.

Visi skundžiamės, kad Lietuvoje stinga naujų idėjų. Ypač jų trūksta tiems, iš kurių jų daugiausia laukiame, – politikams, intelektualams. Todėl ir siūlome, minint Vasario 16-osios akto 90-mečio jubiliejų, pasitinkant Lietuvos Sąjūdžio 20-mečio sukaktį bei Kovo 11-osios 18-ąsias metines, įsijungti į neformalią diskusiją-konkursą „Kokia turėtų būti Lietuva“. Diskusijoje dalyvaujančių skaičius parodys ir mūsų politikų, kultūrininkų, intelektualų, pagaliau ir visos tautos sąmoningumą, supratingumą, rūpinimąsi šalia esančiais ir visų mūsų valstybe. Dalyvaukime, siūlykime kelius, kaip pasiekti gerovę Lietuvos piliečiams, vaikams ar anūkams, visai tautai. Gražinkime Lietuvą savo gražiomis idėjomis, gražiais pasiūlymais.

Diskusijos tekstai turėtų būti vidutinio dydžio, apie 5000–13000 ženklų (raidžių). Didžiąją jų dalį publikuosime. Be to, lauksime skaitytojų atsiliepimų apie juos. Geriausius rašinius apdovanosime mūsų leidyklos išleistomis knygomis bei kitomis vertingomis dovanomis.

Laukiame jūsų, mieli „XXI amžiaus“ skaitytojai, dalyvaujančių diskusijoje-konkurse! Savo rašinių tekstus rašykite ir siųskite jau tuoj pat! Raginkite ir kitus idėjų turinčius Lietuvos žmones dalyvauti šiame konkurse.

„XXI amžiaus“ redakcija

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija