Atnaujintas 2008 vasario 20 d.
Nr.14
(1607)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai

Neparlamentinėms partijoms – podukros vieta

Su Tautinės partijos „Lietuvos kelias“ lydere dr. doc. Lilijana ASTRA kalbasi „XXI amžiaus“ žurnalistas Gintaras Visockas.

Tautinės partijos „Lietuvos kelias“
pirmininkė dr. doc. Lilijana Astra
mitinge prie Prezidentūros

Nors rinkimai į Seimą įvyks dar negreit, tačiau padorioms, valstybiškai mąstančioms, šalies interesus ginančioms jėgoms pats laikas sukrusti. Priešingu atveju naujasis Seimas bus ne ką geresnis nei šiandieninis. Todėl labai smalsu sužinoti, kaip rinkimams ruošiasi Jūsų vadovaujama tautinė partija „Lietuvos kelias“? Su kokiais sunkumais susiduriate?


Įsisiautėjo Seimo rinkimų agitacinė kampanija

Pagal Lietuvos Respublikos Seimo Rinkimų įstatymo 45 straipsnį kandidatus ir kandidatų sąrašus Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) paskelbia likus ne mažiau kaip 30 dienų iki rinkimų. Nuo tos dienos prasideda rinkimų agitacijos kampanijos pradžia. Taip skelbia įstatymas. O ką stebime iš tikrųjų?


Ar religija virsta žudynėm?

Kraują stingdantis Rugsėjo 11-osios teroro aktas, nusinešęs nekaltų žmonių gyvybes, tapęs ekonominės ir dvasinės suirutės priežastimi, kelia klausimą apie terorizmo ištakas, prigimtį ir tikslus. Ko siekė musulmonų teroristai? Ar jie buvo psichiškai sveiki? Kokios jėgos pastūmėjo juos tokiam žingsniui? Gal jie buvo aukšto intelekto islamo fundamentalistai, pasiaukoję „teisiam“ islamo keliui?


Nei žvirblio saujoj, nei jaučio girioj

Prezidentas Valdas Adamkus pasirašė Atominės elektrinės (AE) įstatymo pataisas, numatančias steigti nacionalinį investuotoją „Leo LT“, kuris turėtų pastatyti atominę jėgainę ir energijos jungtis su Vakarais.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija