Atnaujintas 2009 m. vasario 6 d.
Nr. 11
(1703)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai

Palaikykime naująją Vyriausybę

A. Kubiliaus vyriausybė dirba sąžiningai ir įtemptai, jausdama atsakomybę už Lietuvos ateitį, priimdama būtinus ir neatidėliotinus sprendimus. Delsti negalima nė dienos – laikas neleidžia leistis į diskusijas su tais, kurie atvedė Lietuvą į ekonomikos nuosmukį.

Iki šios Vyriausybės atėjimo į valdžią nebuvo leidžiama kritikuoti Vyriausybės 100 dienų. O dabar? Puolimas ir trukdymas naujajai vyriausybei susijęs su senojo klano baime atsakyti už savo veiksmus, už valstybės biudžeto išeikvojimą.

Riaušės prie parlamento – to puolimo kulminacija. Ar nežinojo VSD vadovai, VRM, kad ruošiamasi riaušėms prie Seimo rūmų? Juk internete net buvo paskelbtos lažybos dėl riaušių. Paprastam žmogui aišku, kad tos riaušės buvo numatytos. Kas gi buvo kartu su profsąjungų lyderiais (jų dauguma – atskirų partijų, priešiškų Tėvynės Sąjungai-LKD nariai). A. Paleckio, M. Murzos, A. Butkevičiaus ir kitų dalyvavimas tuose įvykiuose kalba apie tai, kas yra kas ir ko jie čia buvo.

Labai skaudu, kad nacionalinis radijas bei „Žinių radijas“ padeda senosios valdžios klanui, smerkdami naująją Vyriausybę. Netgi radijo klausytojams leidžiant išsakyti savo nuomonę persistengiama, suteikiama teisė kalbėti tik akivaizdžiai paruoštiems oponentams. Mes su savo bendraminčiais irgi skambinome į tas laidas, bet mūsų nuomonių radijui nereikia.

Kazys VILČINSKAS

Velžys, Panevėžio rajonas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija