Atnaujintas 2009 m. vasario 27 d.
Nr. 17
(1709)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai

Atnaujinta bendruomenės salė

Rūta Averkienė

Sarapiniškių kaimo bendruomenė
džiaugėsi atnaujinta sale

Sarapiniškių kaimo bendruomenės salė jau atvėrė duris. Sarapiniškiečiai jos labai laukė, nes joje vyksta ir kultūriniai renginiai, sportinės varžybos, susirinkimai ir gedulingos apeigos.

Varėnos rajono savivaldybės mero pavaduotojui Alvydui Valeišai, bendruomenės pirmininkei Mildai Balkuvienei ir atnaujinimo darbus vykdžiusios UAB „Varėnos statyba“ direktoriui Vytui Valentukevičiui perkirpus simbolinę juostelę, gyventojai buvo pakviesti į vidų.

Sarapiniškių kaimo bendruomenės pirmininkė ir laisvalaikio ir pramogų centro direktorė Milda Balkuvienė džiaugėsi, kad bendruomenė laimėjo Žemės ūkio ministerijos organizuotą konkursą ir už projektui skirtas lėšas salę atnaujino. Už 23 tūkst. litų, gautų pagal pateiktą projektą, ir 4,5 tūkst. litų iš rajono savivaldybės biudžeto buvo įrengtos naujos grindys, išdažytos sienos, sutvarkyta elektros instaliacija ir suremontuota pagalbinė patalpa. Bendruomenės pirmininkė padėkojo ir bendruomenės nariams, kurie į bendruomenės sąskaitą pervedė 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio.

Rajono savivaldybės mero pavaduotojas Alvydas Valeiša palinkėjo, kad ateityje bendruomenės nariai būtų dar veiklesni, dalyvautų įvairiuose projektuose, toliau gražintų savo kaimo aplinką, o savivaldybė ir seniūnija taip pat pažadėjo prisidėti. Mero pavaduotojas bendruomenės krepšinio komandai įteikė sportinę aprangą.

Bendruomenei aktyvios veiklos ir sėkmingų projektų linkėjo Varėnos seniūnijos seniūnas Juozas Balevičius ir Senosios Varėnos A. Ryliškio vidurinės mokyklos direktorius Gintas Bendorius.

Sarapiniškės, Varėnos rajonas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija