Atnaujintas 2009 m. kovo 20 d.
Nr. 23
(1715)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai

Sekant paskui kenčiantį Kristų...

Rimvydo SPRINDŽIO nuotrauka

Daugelis dalykų kiekvienais metais kartojasi. Mes juos išgyvename vis iš naujo ir iš naujo. Ar gali būti, jog kai kurie iš jų niekada nepabosta? Sako, kad gyvenimas yra nuolatinis kopimas į kalną – net ir paslydus ir nusiritus atgal, vėl stojiesi ir eini. Tam, kad galėtum keltis ir eiti toliau, reikia nepaprasto tikėjimo, vilties ir meilės šaltinio. Greitai vėl švęsime šv. Velykas, prisiminsime tuos įvykius, kurie kiekvienam krikščioniui yra itin svarbūs. Galbūt čia ir yra tas šaltinis?..


Evangelizacinė programa jaunimui

Džiuljeta Kulvietienė

Vyskupas Jonas Ivanauskas
kalba studentams
Autorės nuotrauka

Kovo 1 dieną, sekmadienį, Švč. Sakramento bažnyčios Studentų koplyčioje ir Kauno arkivyskupijos šeimos centre vyko Evangelijos žinios jubiliejinių metų arkivyskupijoje evangelizacinės šventės iškilmės. Programą parengė Kauno akademinės sielovados grupė.

Kauno technologijos universiteto sielovados koordinatorė Valda Velžienė pristatė Lietuvos ir Kauno akademinę sielovadą. Akademinė sielovada skirta evangelizuoti, ugdyti ir palaikyti būsimus visuomenės veikėjus, kurie būtų pajėgūs kasdieniame gyvenime remtis krikščioniškomis vertybėmis ir liudyti tai pasauliui. V. Velžienė trumpai apžvelgė Lietuvos akademinės sielovados istoriją, pristatė Kauno akademinės sielovados darbuotojus, veiklos principus ir raišką, bendradarbiavimą bei pakvietė į kovą numatytus renginius.


Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija