2009 m. gegužės 2 d.
Nr. 34
(1726)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai

Širdis sušildė giesmės

Dekanui kun. Gintautui Kabašinskui
(antroje eilėje, trečias iš kairės)
patiko mokinių ir mokytojų
veteranų koncertas

Ukmergės „Šilo“ vidurinės mokyklos pradinių klasių mokinukai drauge su mokytoja surengė gražią šventę tėveliams, kurioje dalyvavo Ukmergės dekanato dekanas, Šv. Petro ir Povilo bažnyčios klebonas kun. Gintautas Kabašinskas, mokytojų veteranų klubo „Dar ne ruduo“ ansamblis (vadovas Eugenijus Žurauskas). Veikė mokinių darbelių paroda, kurią paruošė mokytoja Vilma Šlubelienė.

Renginio metu buvo paminėta Viešpaties Prisikėlimo ir Motinos diena. Vaikučiai padėkojo savo mamoms ir močiutėms už tai, kad juos užaugino, padovanojo eilėraščių bei giesmių puokštes. Daug aplodismentų sulaukė mergaičių Augustės, Kamilės, Miglės dainelės ir mokinukų giesmės.

Ansamblis „Dar ne ruduo“ atliko Taizė giesmes, lietuvių liaudies dainas. Su pradinių klasių vaikučiais bendravo Nijolė Kaselienė, daug metų dirbusi tikybos mokytoja. Ji žaidė žaidimus, giedojo giesmeles, linkėjo visiems dvasinio prisikėlimo ir kasdieninės ištvermės gyvenant su Viešpačiu.

Apie Lietuvos tūkstantmečio jubiliejų, vyskupą ir misionierių šv. Brunoną kalbėjo dekanas kun. G. Kabašinskas. Jis paminėjo Evangelijos žinios svarbą bei krikščionims skirtus renginius, kurie vyks ne tik Ukmergės dekanate. Kun. G. Kabašinskas visiems koncerto dalyviams padovanojo Evangelijos knygeles.

Jolita ŽURAUSKIENĖ

Ukmergė
Autorės nuotrauka

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija