2010 m. vasario 5 d.
Nr. 10
(1795)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai
2010 metai

Pagalba šalia esantiems

Jolita ŽURAUSKIENĖ

Veprių ikimokyklinio ugdymo skyriaus
vaikams perduotos dovanėlės

Į Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondą VO „SOS Vepriuose“ vadovas Romas Petras Šaulys kreipėsi ne pirmą sykį ir buvo išgirstas. Iš jo ir A. Adamkienės labdaros ir paramos fondo Veprių ikimokyklinio ugdymo skyriaus vaikai prieš Kalėdas gavo dovanėles. Dovanėles šios įstaigos vaikučiai gauna antrą kartą – pirmą kartą vepriškiai dovanėles gavo prieš aštuonerius metus.

Labdaros ir paramos fondo jubiliejui skirtoje knygoje „Su gerumu į ateitį“ A. Adamkienė rašo: „Jei būtų įmanoma nutapyti nuoširdžią vaikų šypseną, skambų juoką, nuostabą, pasididžiavimą, šurmulį, plojimus, nesumeluotą žodį ir garsiai ištartą ačiū, ši nuostabi spalvinga drobė priklausytų Jums, mielieji rėmėjai. Dėl jūsų kilnumo mes patyrėme dvigubą laimę – ir gaudami Jūsų paramą, ir išdalydami ją vaikams. Turbūt nieko nėra maloniau, kaip padėti, padaryti gera kitam. Žmogus laimingesnis tampa tiek, kiek laimės suteikia kitiems, nes laimė didėja, kai ja dalijiesi su kitais“.

VO „SOS Vepriuose“ vadovas Veprių ikimokyklinio ugdymo skyriaus vaikams išdalijo ir Europos Parlamento narės Radvilės Morkūnaitės paruoštas dovanėles, perskaitė sveikinimo žodžius. Prieš šventes R. P. Šaulys nepamiršo ir socialiai remtinų šeimų. Net dvidešimčiai šeimų dovanėles paruošė Sugiharos fondo „Diplomatai už gyvybę“ valdybos pirmininkas Ramūnas Garbaravičius. R. P. Šaulys pasveikino ir savo organizacijos narius.

Vepriai, Ukmergės rajonas
Autorės nuotrauka

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija