2012 m. birželio 15 d.    
Nr. 24
(1999)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai
2010 metai
2011 metai
2012 metai

Liberalai ir pedofilai griauna Lietuvą

„Gegužės 17 dienos įvykiai Garliavoje pranoko ne tik 1941-ųjų birželio 14 dienos trėmimus į Sibirą, bet ir 1991-ųjų sausio 13-osios įvykius Vilniuje“, – teigia kai kurie pedofilų klano ir teisėsaugos struktūrų suplanuoto smurto aktą matę liudininkai.

Dabar, kai brutalaus smurto padariniai teisėsaugos struktūrų melagingai užglaistomi, kiek plačiau norisi pažvelgti, kokios jėgos veikė Garliavoje. Šio smurto ištakų tenka ieškoti XX amžiaus 6 dešimtmetyje, kai aukšto rango KGB ir komunistų partijos funkcionieriai Lietuvoje vykdė okupacinį režimą, Valakampiuose keldavo pedofilines orgijas. Tuomet apie tai mažai kas žinojo, nes turėta priemonių „užčiaupti burnas“.

Labai panašią situaciją šiandien išgyvena Lietuva. Teigiama, kad Lietuvoje nėra pedofilijos ir jos klano, diktuojančio krašto gyvenimą. Tai kam kovoti su „vėjo malūnais“, jeigu jų nėra!? Bet ši kova jau nusinešė ne vieną gyvybę. Jeigu Lietuvoje tikrai nėra pedofilijos klano, tai kam Vidaus reikalų ministerijai reikėjo panaudoti tokias gausias represines pajėgas, kad iš teisėtos globėjos būtų išplėšta mergaitė ir atiduota pedofilų bendrininkei? Kodėl susidorojama su Nepriklausomybės akto signatarais, bet atrišamos rankos paleckiukams? Kodėl atkuriamas sovietinis Glavlitas ir įvedama griežta cenzūra? Kas tai padarė? Prezidentė? Seimas? O gal čia pedofilų klano (kurio „nėra“!) padarinys ir Vidaus reikalų ministerijos savivalė? Tai štai kaip griaunama Lietuvos Respublika, kuri vis praranda teisinės ir demokratinės valstybės statusą.

Lietuvos teisėsauga atsidūrusi rankose liberalų, kuriuos „Tarptautinių žodžių žodynas“ įvardija kaip žmones, neturinčius savo nuomonės, galbūt vykdančius kažkokio svetimo gaivalo norus sugriauti Lietuvą. Tūkstančiai neįvykdytų teismo sprendimų Lietuvoje ne metus ir ne dvejus laukia antstolių ir nesulaukia, o Garliavoje, Klonio gatvėje, tokios pajėgos! Tai padaryta prieš pedofilų teismą, kad kažkam būtų užčiauptos burnos.

Kodėl Lietuvoje teisėsauga pateko į žmonių (liberalų), neturinčių savo nuomonės, rankas? Kodėl teisėsauga nedirba prevencinio darbo? Kodėl advokatas neparengė L. Stankūnaitės, kad ji Garliavoje pro gausiai susirinkusiųjų minias pakelta galva už rankytės išsivestų dukrą iš globėjos namų? Vietoj šio darbo advokatas vykdė prievartinių struktūrų veiksmus. Teisėsauga tokiam prievartautojui nedelsdama turėjo uždėti antrankius, o šis iš televizijos ekrano šypsosi. Nejaugi ir šiuo atveju bus sutrypta Lietuvos Temidė? Kur mus veda žmonės (liberalai), neturintys savo nuomonės. Kur mes einame, jei ne į susinaikinimą!?

Prisiminkime 1989 metus, kai Lietuvos KGB šefas generolas Eduardas Eismuntas vienoje televizijos debatų laidoje sakė: „Tai kas, kad jūs atgausite tą savo nepriklausomybę, bet per finansines grupuotes kraštą valdysime mes“. Ir šie iš televizijos ekrano išgirsti KGB generolo žodžiai jau realizuojami. Per finansines grupuotes nematoma E. Eismunto ranka jau diriguoja ir pedofilų klanui, kurio Lietuvoje „nėra“.

Nesu teisininkas, bet man atrodo, jog ir Kėdainių teismo sprendimas paremtas nematoma KGB generolo E. Eismunto ranka. Ar diplomuotas teisininkas galėjo priimti sprendimą grąžinti mergaitę biologinei motinai, nepanaikinus Neringos Venckienės turėto dukterėčios – Garliavos mergaitės – globėjos statuso? Ši teismo galbūt sąmoningai padaryta procedūrinė klaida 2012 gegužės 17 dieną Garliavoje sukėlė Klonio gatvės grubų ir neteisėtą šturmą.

N. Venckienei globėjos statusas panaikintas tik 2012 m. gegužės 17 dieną. Sveikas protas sako, jog iki šios datos visi N. Venckienės veiksmai ginant Garliavos mergaitę buvo teisėti, nes ji naudojosi mergaitės globėjos teisėmis. Tik kodėl šito nesupranta žmonės (liberalai), neturintys savo nuomonės!? Iki 2012 m. gegužės 17 dienos visi Lietuvos teisėsaugos padaryti išpuoliai prieš N. Venckienę – niekiniai. Tai turėtų suprasti ir žmonės, neturintys savo nuomonės.

Šiandien N. Venckienė Lietuvai tampa Orleano mergele. Žmonės be savo nuomonės, nesąžiningi ministrai, Lietuvos teisėsauga, smurtaujantys advokatai, policijos legionai, nemindykite Lietuvos Trispalvės, bet klaupkitės prieš Žaną d’Ark.

Reikia tikėti, jog Garliavos įvykius (jeigu norės) tinkamai įvertins ir Lietuvos Prezidentė, apdovanodama N. Venckienę pačiu aukščiausiu Lietuvos ordinu – Vyčio Kryžiumi.

Šią daugelio Lietuvos žmonių nuomonę Klaipėdoje užrašė

Z. G. BARAVYKAS

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija