2014 m. rugpjūčio 15 d.    
Nr. 30
(2101)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai
2010 metai
2011 metai
2012 metai
2013 metai
2014 metai

Aukščiausio laipsnio fariziejiškumas ir veidmainystė!

Liepos 18-osios vakare, po „Panoramos“, pasižiūrėjęs E. Jakilaičio vedamą pokalbių laidą per LRT, nebesusivaldžiau, matydamas mūsų valdžios vyrų dviveidiškumą ir, sakyčiau, ciniškumą. Nutariau savo širdies skausmą ir širdgėlą viešai išlieti. Maža vilties, kad būsiu išgirstas ir suprastas, juk esu žmogus iš gatvės...

Labai, net perdėtai besirūpinantys savo garbe ir orumu, tautos išrinktieji, pažvelkite į savo rankas ir pamatysite, kad jos kruvinos. Visų jūsų, visų Lietuvos valdžių institucijų (prezidentūros, vyriausybės ir seimo) valdininkų rankos yra suteptos Ukrainoje žūstančių ir Rusijos teroristų numušto Malaizijos lėktuvo aukų krauju. Koks šlykštus ir šėtoniškas yra jūsų dviveidiškumas!

Visais galimais informacijos sklaidos kanalais, neva, užjaučiate ir išgyvenate dėl to, kas vyksta Ukrainoje, o iš tikrųjų realia ir konkrečia savo veikla remiate Rusijos teroristus.

Neseniai buvo publikuota, kad Lietuvoje veikia organizacija ar iniciatyvinė grupė (ji žinoma mūsų saugumo struktūroms), kuri renka aukas ir siunčia Ukrainos teroristams. Kuris iš jūsų bent vienas pajudinote nors pirštą, kad šita šėtoniška veikla būtų tuojau pat nutraukta? Niekas! Ar yra belikęs bent menkutis sąžinės, garbės ir orumo lašelis? Kaip jūs dar sugebate ir turite drąsos pažvelgt į akis susitikę žmones iš kenčiančios Ukrainos? Tad apie kokią realią pagalbą galima kalbėti?! Tai aukščiausio laipsnio fariziejiškumas ir veidmainystė! Jums visiškai nerūpi ukrainiečių kančia, esate jų išdavikai, esate Judai!

Ką reiškia saugumo institucijų vadovų pasakymas, kad tie aktyvistai gerai žinomi ir yra įdėmiai stebimi. Reikia ne stebėti, bet aktyviai veikti, kad žudikai nebūtų finansuojami. Visas pasaulis įdėmiai stebi, kaip įžūliai Rusija veikia ir žudo žmones, ir kas iš to? Jokių realių, veiksmingesnių priemonių nesiimama, kad būtų sustabdytos žudynės Ukrainoje. O V. Putinas ir visas Kremlius iš tų sankcijų juokiasi ir tyčiojasi. Taigi nebūkite fariziejai, Lietuvos ir ukrainiečių tautos judai.

Nenoriu būti blogio pranašu, bet tikrai už tokį nuolaidžiavimą šėtonui ir jo rėmimą Lietuva sulauks analogiško likimo, koks šiandien yra ištikęs Ukrainą.

Viešpatie Dieve, kodėl Tu, mus atvedęs į nepriklausomybę, atidavei valdžią piktojo tarnams? Kodėl, Viešpatie, mus apleidai, kodėl nusigręžei nuo mano tėvynės Lietuvos? Apsaugok mus, paprastus žmones, nuo gręsiančio okupacijos pavojaus. Apšvieski, Viešpatie, mūsų valdžios institucijų žmonių protus, kad jie pagaliau praregėtų ir pradėtų veikti adekvačiai susidariusiai situacijai, nustotų nuolaidžiauti ir pataikauti piktojo jėgoms!

Iš skausmo plyštančia širdimi
dr. Julius Gvergždys

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija