„XXI amžiaus“ priedas jaunimui, 2010 m. spalio 15 d., Nr.10 (131)

PRIEDAI

Abipus Nemuno

Kristus ir pasaulis

žvilgsniai

pro vita

Sidabrinė gija

Horizontai

Atodangos

Mums rašo

„Vaikystės aitvarų“ šventė

Vaiko dienos centro „Esi laukiamas“
lankytojai Aitvarų šventėje

Paskutinę rugsėjo savaitę visus sutiktus žmones į „Vaikystės aitvarų“ šventę kvietė Vaiko dienos centro „Esi laukiamas“ mažieji išdykėliai, įsikūrę Tauragės Švč. Trejybės bažnyčios parapijos namuose. Dvylika vaikų kasdien du mėnesius mokėsi šokio judesių, dainų žodžių ir eilėraštukų, kad atėjus ilgai lauktai akimirkai galėtų pradžiuginti šventės dalyvius.

Nors žiūrovų susirinko ne tiek ir daug, bet vaikai buvo be galo laimingi – juk čia sėdėjo patys brangiausi žmonės: jų mamos ir tėčiai bei draugai. Vaikų pastangos neliko neįvertintos – po kiekvienos dainos girdėjosi garsūs aplodismentai ir susižavėjimo šūksniai. Po programėlės visi buvo apdovanoti smagiomis dovanėlėmis ir skanumynais. 

Nuoširdžiai dėkojame Švč. Trejybės parapijos klebonui dekanui kun. Alvydui Bridikiui, radusiam laiko pasidžiaugti vaikų kūrybingumu, kunigams Karoliui ir Andrejui. Ačiū visiems, suradusiems  laiko ir atėjusių paklausyti vaikystės balso, kuris skamba taip trumpai ir išskrenda kaip tas aitvaras, paleistas į vėją…

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija