„XXI amžiaus“ priedas jaunimui, 2008 m. sausio 11 d., Nr. 1 (98)

PRIEDAI

Abipus Nemuno

Kristus ir pasaulis

žvilgsniai

pro vita

Sidabrinė gija

Horizontai

Atodangos

Mums rašo

Tradicija tęsiama

Prie Kūčių stalo socialinių
paslaugų centre –
kan. Jonas Paulauskas
ir kun. Aloyzas Žygaitis
Kazimieros Sipienės nuotrauka

Jau tapo tradicija, kad Gargždų Šv. arkangelo Mykolo kuopos ateitininkai per šv. Kalėdas tęsia daugiametę draugystę su tėvų globos netekusiais vaikais, gyvenančiais Gargždų jiems skirtoje prieglaudoje „Naminukas“ ir Socialinių paslaugų centro lankytojais.

Kūčių vakarą Gargždų parapijos klebonas kanauninkas Jonas Paulauskas kartu su parapijos kunigais bei ateitininkais išskubėjo dar pas Gargžduose esančius Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojus į Kūčių vakarienę. Kun. teol. dr. Darius Trijonis pašventino Kūčių stalą. Pasimeldus už esančius ir jau amžinybėn išėjusius, kunigai – kanauninkas Jonas Paulauskas, kun. Darius Trijonis, kun. Aloyzas Žygaitis, kun. Kęstutis Vainorius, diak. Paulius Jaraminas, ateitininkų kuopos globėja tikybos mokytoja Kazimiera Sipienė ėjo prie stalų ir dalinosi kalėdaičiais su šių namų gyventojais. Grupelė ateitininkių kalėdinėmis giesmėmis guodė ir džiugino Kūčių vakarienės dalyvius. Matėme veidus, pilnus dėkingumo, ir jaudulio ašaras šių senelių akyse. Šių namų direktoriaus pavaduotoja Kristina Pocienė dėkojo kunigams, ateitininkams, kad kasmet suranda galimybę dalyvauti Kūčių vakarienėje, pabendrauti su šių namų gyventojais.

Prieš tai į Kūčių popietę pas Gargždų Socialinių paslaugų centro lankytojus neįgaliuosius buvo atvykęs parapijos klebonas kan. Jonas Paulauskas, kun. Aloyzas Žygaitis, ateitininkai.

Edita Šiurytė,
ateitininkė

Gargždai

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija